Saját logisztikai központ

Budaörs egy frekventált helyszínén található a cég logisztikai központja, ahol az általunk forgalmazott vegyszerekből, alkatrészekből és kiegészítőkből nagy mennyiségű raktárkészlet áll ügyfeleink rendelkezésére. Így tudjuk biztosítani ügyfeleink részére a folyamatos, zavartalan kiszolgálást.

Országos szervízhálózat

Szakképzett szerviz csapatunk az ország bármely területére a bejelentést követő 24-48 órán belül kiérkezik. Az előzetes hibafeltárást követően kollégáink felkészülten érkeznek a helyszínre, melynek köszönhetően már az első kiszállás alkalmával 99 % -os sikerarányban elhárítják a felmerülő hibát.

Országos kiszállítás

Az ország bármely pontjára a megrendelést követő 24-48 órán belül kiszállításra kerül a megrendelt termék.*

Megújuló energiaforrások integrálása

Cégünk számára mindig is kiemelten fontos volt a környezetvédelem, ezért az elsők között vezettük be az önkiszolgáló autómosóinkban a megújuló energiaforrások használatát. Minden rendszerünk esetében rendelkezésre áll opcionálisan a napelem és a hőszivattyú integrálása.

A megújuló energiaforrások a környezetvédelmi szempont mellett nagyban hozzájárulnak az önkiszolgáló autómosók fenntartási költségeinek csökkentéshez.

Meglévő és újonnan épülő autómosók esetén is érdemes befektetni megújuló energiaforrások integrálásába, mellyel akár 20 % -kal is csökkentheti az autómosó üzemeltetési költségeit.

Elektronikus fizetési megoldások

Az ICW önkiszolgáló autómosók a Nayax POS terminállal vannak felszerelve, ami a hazai önkiszolgáló autómosók piacán vezető szerepet tölt be.

A Nayax terminál előnyei:

    • MasterCard és VISA elfogadási képesség
    • Hűségkártya szolgáltatás
    • Real Time forgalomkimutatás elérése online
    • Automatikus statisztikák
    • Üzemeltetési költségek csökkentése
    • Biztonságos pénzkezelés

Oktatás

Az ICW önkiszolgáló autómosók átadását követően teljeskörű oktatás keretei között tanítjuk meg az ICW technológia szakszerű üzemeltetését, karbantartását.

Marketing és arculattervezés

Több, mint 25 mosó átadása után megfelelő tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezünk ahhoz, hogy ügyfeleinket külön megbízás keretében támogassuk a mosó marketing és arculattervezési folyamataiban.