Országos lefedettség, minden ICW autómosó ugyanazzal a kinézettel, műszaki tartalommal rendelkezik

Forgalmazott vegyszereink

Kezdésetektől fogva nagy hangsúlyt fektetünk az önkiszolgáló autómosóinkban felhasznált vegyszereinkre, ennek köszönhetően 2 európai, prémium vegyszergyártó céggel dolgozunk közösen együtt:

Mindkét cég, minden terméke nemzetközileg is elismert, Európa szerte megtalálható. Kiváló tisztító és ápoló hatásuk mellett, minden termék rendelkezik zöld tanúsítvánnyal, ami garantálja a környezetbarát tulajdonságokat.

15 éves üzemeltetői tapasztalatunkat felhasználva, a gyártókkal közösen hoztuk létre a saját termékportfóliónkat, annak érdekében, hogy az ICW önkiszolgáló autómosók mindig a maximális tisztítási hatást nyújthassák, gazdaságos vegyszeradagolás mellett.

A Voulis Chemicals a legnagyobb görög vegyianyag-gyártó vállalat az autóápolás és -védelem területén Cégünk 1983 óta az autóápolási és -védelmi vegyszerek gyártási piacára specializálódott. Görögország egyik legnagyobb vállalata vagyunk ezen a piacon. Termékeinket saját magunk tervezzük, gyártjuk és szállítjuk, különös figyelemmel a minőségre és ügyfeleink magas szintű kiszolgálására. Laboratóriumainkban a szakterületünkre szakosodott piacot érintő bármely termék gyártási eljárását képesek vagyunk tanulmányozni és lebonyolítani.

A Revello S.a.s. 1984-ben alapította Mauro Revello. A cég a kezdetek óta kizárólag autómosásnál használt tisztítószerekkel, ápolóanyagokkal foglalkozik, az utóbbi években erősen specializálva az automatizált/önkiszolgáló rendszerekre. A cél mindig is a legmagasabb minőségű vegyszerek létrehozása volt lefedve az ágazat minden igényét. A magas színvonalú termékek, állandó minőség illetve a környezet kímélésének figyelemben tartása következtében a Revello S.a.s mára a nemzetközi piacon is komoly szereplővé vált. A folyamatos kutatásnak és fejlesztésnek köszönhetően termékeink az autóápolás legkülönbözőbb területein megtalálhatóak, legyen szó önkiszolgáló autómosóról, kézi autómosóról vagy teljesen automata rendszerekről.

Többéves kutatás és termékfejlesztést követően szeretnék bemutatni az ICW önkiszolgáló autómosó hivatalos, színes aktív habját, amely garantáltan nem hagy foltot maga után. Német minőség.

Kiváló tisztítóhatás, amely 100%-ban FENOLFTALEIN, NTA és EDTA mentes, így ennek köszönhetően az egészségre káros mellékhatásai sincsenek.

Német minőség.