Országos lefedettség, minden ICW autómosó ugyanazzal a kinézettel, műszaki tartalommal rendelkezik

Forgalmazott vegyszereink

Kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektetünk az önkiszolgáló autómosóinkban felhasznált vegyszereinkre, ennek köszönhetően 2 európai, prémium vegyszergyártó céggel dolgozunk közösen együtt:

Mindkét cég, minden terméke nemzetközileg is elismert, Európa szerte megtalálható. Kiváló tisztító és ápoló hatásuk mellett, minden termék rendelkezik zöld tanúsítvánnyal, ami garantálja a környezetbarát tulajdonságokat.

15 éves üzemeltetői tapasztalatunkat felhasználva, a gyártókkal közösen hoztuk létre a saját termékportfóliónkat, annak érdekében, hogy az ICW önkiszolgáló autómosók mindig a maximális tisztítási hatást nyújthassák, gazdaságos vegyszeradagolás mellett.

A Voulis Chemicals A prémium kategóriás autóápolási termékek piacán meghatározó szereplő a Voulis. A fejlesztés és a gyártás folyamata egyaránt az anyavállalat görög gyárában történik. A több évtizedes tapasztalat, a felhasznált anyagok minősége és a nagyon szigorú minőségellenőrzés garantálja a Voulis termékek magas hatékonyságát és megbízhatóságát. Célspecifikusan gyárt vegyszereket önkiszolgáló autómosóknak. A Voulis vegyi anyagok összetevői minden esetben garantálják a hatékony és kíméletes járműtisztítási eredményt. Az önkiszolgáló autómosók számára kínált termékek speciális összetevőiknek köszönhetően hosszabb élettartamot biztosítanak a mosóberendezéseknek.

Master Line's
Professzionális autóápolási megoldások

A Master's Line termékcsalád professzionális felhasználásra szánt autóápolási megoldásokat biztosít, több mint 10 éve. Nemzetközileg elismert, Európa számos országában jelen van. A vállalat saját fejlesztése alapján gyártja termékeit és kizárólag európai gyártóktól származó vegyi alapanyagokat használ fel az előállításuk során. A cég legfontosabb ismérve a minőség, innovatív megoldásaiknak köszönhetően gyorsan reagálnak az új piaci igényekre. Az összes termék már a fejlesztések során is magas minőségellenőrzésen megy keresztül, aminek köszönhetően a cég 100%-ban megfelel minden Európai Uniós elvárásnak (ISO 9001). Fontos szempont a cég számára környezetvédelem, így a Master's Line termékcsalád minimum 90%-ban biológiailag lebomló összetevőkből áll. A Faritech Kft., az ICW technológia magyarországi disztribútora, 2023-tól stratégiai partnere a Master's Line termékcsaládnak.

Többéves kutatás és termékfejlesztést követően szeretnék bemutatni az ICW önkiszolgáló autómosó hivatalos, színes aktív habját, amely garantáltan nem hagy foltot maga után.