Az ICW önkiszolgáló autómosók által kínált szolgáltatások

Mosási programok

Habfürdő

Habfürdő

Samponos mosás

Samponos mosás
(140 bar, 40 fokos vízzel)

Bogároldó

Bogároldó / ősszel-télen felnitisztító
(alacsony nyomás, dedikált pisztollyal)

Kefés mosás

Kefés mosás

Öblítés

Öblítés

Száradást segítő Wax

Száradást segítő Wax

Cseppmentes öblítés

Cseppmentes öblítés

Garancia

Az iCarWash magyarországi képviselete 1 év teljeskörű garanciát vállal minden tőle vásárolt önkiszolgáló autómosóra. Az iCarWash által gyártott saját elektronikai részegységekre 5 év garancia vonatkozi

Versenyképes vegyszerek a képviselettől

Egy önkiszolgáló autómosó üzemeltetője számára a havi költségvetésében a legnagyobb tétel a felhasznált vegyszerek. Sok önkiszolgáló autómosót áruló képviselet ajánl saját vegyszereket, általában magas áron. Némelyik a garancia elvesztésével fenyegeti ügyfeleit más (nem általa forgalmazott) termék használata esetén. Az ICW magyarországi képviselet NEM köti a garanciát, szervízszolgáltatást ill. alkatrész ellátottságot a felhasznált vegyszerekhez. Az ügyfél szabadon eldöntheti milyen vegyszereket használ önkiszolgáló autómosójában.

Országos szervízháttér

Ön kire bízná a önkiszolgáló autómosóját? Nem mindegy, hogy a képviselet maga is rendelkezik jó néhány saját önkiszolgáló autómosóval, illetve az ezek karbantartásához szükséges apparátussal vagy nincs neki egy önkiszolgáló autómosója se, csak a gépészetet árulja.


Szolgáltatások